турбо за багер
Ремонт турбо

Турбо за земеделска техника

Турбо за земеделска техника може да бъде ремонтирано при нас с гаранция и в кратки срокове с качествени части за турбо. Ние изпитваме вашият турбо компресор за проблем преди и след ремонта. Повторният тест на стенд извършен от нас се гарантира с тест сертификат за това че турбото е в работещо състояние и в заводски параметри. По този начин вие получавате сигурност за извършеният ремонт. 
Наш клиент ни попита : Защо купих китайско турбо и не работи? 
Нашите специалисти отговориха така : Защото е евтино и липсваха части в него, защото не беше настроено по никакъв начин!

земеделска техника турбина

Турбо за земеделска машина често е по-големо и по-тежко от това за автомобил или бус, поради по-голямата кубатура двигатели и по-високото натоварване при работа.

Турбокомпресор на трактор се използва в по-тежки и замърсени условия отколкото автомобилните турбини. Това автоматично води до много бързо износване на турбоко мпресора и висока необходимост от редовен преглед и поддръжка със смяна на масло.

Трябва да сте наясно че ремонт на турбокомпресор за земеделска техника може да изисква специализирани знания и оборудване каквото ние имаме. Ремонт на турбо за тежкотоварна техника няма нищо общо с извършваните от все повече опитващите се псевдо сервизчета общи ремонти като смяна на ядро или средна част.

Ремонта на турбокомпресори, като демонтаж, почистване, замяна на счупени или износени части по ядро, средна част трябва да бъде извършен от специлисти и ние сме такива.

Вашият коментар

Турбо Сервиз