турбина трактор
Ремонт турбо

Рециклиране турбо компресор трактор

Рециклираме турбо компресори за трактор за по стар модел или модерни машини с активна гаранция към Мегатрон или всяка друга фирма търговец. За повече информация и цени трябва да се свържете с нас за да стане ясен модела на вашата турбина и дали е възможен ремонт на турбото ви. Предлагаме ремонт за турбо на трактор 9 серия с хидравличен актуатор на турбината.
Извършваме ремонт на турбо за булдозер, фадрома и челен товарач. Всички модели дизелови генератори с турбо системи.

турбина трактор

Турбините за трактори, подобно на други турбокомпресори за земеделска техника, могат да бъдат ремонтирани. В зависимост от проблема и състоянието на турбината, ремонтът може да бъде направен качествено и с гаранция. 

Предлагаме ремонт на турбо за трактор с всякакви повреди. Ако турбината има само леки повреди или износване ремонтът може да е с ниска цена която е в пъти по добра от цената на ново турбо.

Когато има сериозна повреда с напукан корпус, деформация или голем проблен за ключови авточасти тогава ние може да ви предложим ново турбо.

Добре е да изпратите турбото за тест при нас защото ние предлагаме консултация и сме специалисти в тази област за ремонти на турбокомпресор.

Вашият коментар

Турбо Сервиз