денсо 177 коня
Ремонт турбо

Проблем с дизелови дюзи и турбо

Когато вашият дизелов автомобил има проблем с турбо компресор е много вероятно да имате повреда и във вашите горивни дюзи. Това е така защото преди вие да забележите типичните симптоми за повредено турбо като бял или сив дим това не е от вчера и сте карали доста километри с този проблем.
Когато вашият дизелов автомобил е с наличен ДПФ филтър и не е премахнат вие карате много километри преди да се запуши напълно от повреда в турбо компресора.

проблем инжектори

Типичен пример за двоен проблем едновременно с турбо компресор и дюзи е тойота 177 коня двигател с денсо система. При нея масово проблема е такъв и освен двоен проблем там се случва да има и проблем в двигателя. 

Това се случва защото маслото излизащо от турбо компресора без да е направен ремонт в самото начало на проблема започва да преминава през двигателя и вдига много температурата в горивната камера. Това е така защото повечето хора продължават да карат автомобила дори със повредено турбо или дюзи няколко хиляди километра след като забележат проблема.

Вашият коментар

Турбо Сервиз